TEHNIČKI PREGLED
tehnicki pregled pancevo

 

Tehnički pregled vozila Makspetrol d.o.o. Pančevo

Ispravnost vašeg vozila je jedan od uslova bezbednosti u saobraćaju.  Vozilo koje je tehnički u ispravnom stanju pruža bezbednu vožnju za vozača i sve učesnike u saobraćaju. Stoga ispravnost vozila je glavni uslov za registraciju vašeg vozila.
U Maks petrolovom servisu, koji je ovlašćen od državnih organa za obavljanje tehničkog pregleda,  vršimo proveru ispravnosti svih uređaja na vašem vozilu, a koji su bitni za bezbednost u vožnji.  Maks petrol d.o.o. opremljen najsavremenijom opremom za ispitivanje tehničke ispravnosti vozila, kao i obučenim i osposobljenim stručnim kadrom.
Zakonom o bezbednosti saobraćaja je predviđeno da se redovni tehnički pregled vozila obavlja jednom godišnje. Vozila na motorni pogon i priključna vozila, kojim se vrši javni prevoz putnika ili prevoz opasnih materija, kao i vozila kojima se vrši obuka kandidata za vozače, moraju obaviti tehnički pregled na svakih 6 meseci.
U Makspetrolu tehnički pregled vašeg vozila obavljaju najmanje dva ovlašćena servisera sa dugogodišnjim radnim iskustvom. Po Zakonu jedan mora imati najmanje SSS – saobraćajnog ili mašinskog smera, a drugi stručnu spremu KV ili VKV automehaničara, odnosno biti automehaničar trećeg ili četvrtog stepena stručne spreme.
Radnici u Makspetrolu koji obavljaju tehnički pregled vašeg vozila upoznati su sa zakonima i propisima kojima se regulišu uslovi koje vozila moraju da ispunjavaju u saobraćaju, kao i druge zakone i propise o obavljanju tehničkog pregleda vozila. Radnici Makspetrol d.o.o. su obučeni za rukovanje svim uređajima i opremom koji se pri pregledu koriste.


                      KONTAKT               
       
    Prvomajska 43,  
    Pančevo   
  Tel: +381 13 312 323   
  Fax: +381 13 333 522   
  Mob: +381 63 77 050 21  
  @: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
REGISTRACIJA VOZILA

                  

USLUGE U MAKS PETROLU

                   
- Registracija automobila   - Auto dijagnostika  
- Registracija teretnih vozila   - Benzinska stanica   
- Registracija motorcikala   - Tehnički pregled   
    - Tunel auto pranje  
       
       
     
Pratite nas i na društvenim
mrežama